Domkerk

Kerken Luisteren

P Voorkant seizoensprogramma 2019Van 25 juni t/m 14 september 2019 kunnen muziekliefhebbers weer (bijna) wekelijks op vrijdagmiddag een gratis concert van musici uit binnen- èn buitenland bijwonen in het prachtige decor van één van de Utrechtse binnenstadskerken. De programmering is te vinden in onze agenda en in onze programmafolder.

De concerten worden georganiseerd door Kerken Kijken Utrecht, ZIMIHC en het Utrechts Kerkgebouwen Overleg en worden mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Fentener van Vlissingenfonds, Stichting Elise Mathilde Fonds en Stichting Carel Nengerman Fonds

Logo's organisatie

Logo's sponsoren KL2019def

Met dank aan: HKU Utrechts Conservatorium, Utrecht Marketing, Museum Speelklok, Kathedrale Koor Utrecht en Kerkennacht Utrecht.

Logo's overigen KL 2019