Pieterskerk

Gids worden

Omdat Kerken Kijken Utrecht jaarlijks op ruim 50.000 bezoekers uit binnen- en buitenland kan rekenen, is er behoefte aan een grote groep gidsen. Enthousiaste, gemotiveerde mensen die geïnteresseerd zijn in cultuurhistorie en die het leuk vinden om tenminste een dag per week (di-za) de bezoekers van KKU rond te leiden, zijn welkom om zich aan te melden als gids. Het Kerken Kijken seizoen loopt van 22 juni tot en met 8 september 2018

Ervaring is niet nodig, een gastvrije instelling wel. In een introductieperiode worden aspirant gidsen voorbereid op het gidswerk. Een uitgebreide informatiemap verstrekt hen alle gegevens over de kerk waarin zij aan het werk gaan. Buiten het seizoen worden lezingen en een excursie georganiseerd voor de gidsen. Voor mensen van buiten de stad is een reiskostenvergoeding mogelijk.

Voor meer informatie kun je terecht bij Norbert Meuwissen, tel: 06 24111950, email: info kerkenkijken.nl of meld je aan via het aanmeldformulier.