Domkerk

Wandelconcert Utrechtse Kerkenkruis

29 juni 2019

Kerkenkruis wandeltocht Kathedrale KoorHet Kathedrale Koor Utrecht o.l.v. Gerard Beemster houdt op zaterdag 29 juni 2019 een Wandelconcert langs het Kerkenkruis Utrecht in het kader van het Jubileum 150 jaar Kathedrale Koormuziek Utrecht

Programma

11.00 uur   Malgosia Fiebig bespeelt het Domcarillon, luisterplaats: Pandhof Dom

12.00 uur   Start wandeling in de Kloostergang van de Domkerk. Inleiding over het kerkenkruis door Casper Staal (5 minuten lopen)

12.15 uur   Paulusabdij (Hofpoort), inleiding over Paulusabdij en passende muziek (bij slecht weer hoofdgebouw Utrechts Archief) (10 minuten lopen) (bij slecht weer Utrechts Archief)

13.00 uur   Mariaplaats, inleiding over de Mariakerk en passende muziek in de Pandhof van Ste. Marie. (10 minuten lopen) (bij slecht weer Oud Katholieke Kathedraal Ste. Gertrudis)

13.45 uur   Pieterskerk, inleiding over de Pieterskerk en passende muziek in de Pieterskerk. (5 minuten lopen)

14.30 uur   Janskerk, inleiding over de Janskerk en passende muziek in de Janskerk. (5 minuten lopen).

Reünie

Reünisten van het Kathedrale Koor Utrecht zijn vanaf 15.30 uur welkom voor de reünie op de Kathedrale Koorschool.

De overige wandelaars:

15.30 uur   Zaterdagmiddagmuziek Domkerk

De hele dag: Open Tuinen Dag Utrecht.

Meer informatie: kathedralekoorutrecht.nl