Catharinakathedraal

Agenda

Valentijn weekend in Museum Speelklok

14 februari 2020

Museum Speelklok ValentijnsweekendBezoekers van Museum Speelklok kunnen het hele weekend van Valentijn, 14 t/m 16 februari, mee met de Muzikale Tour d'amour door het museum. Verras de liefde van je leven met dit unieke uitje in het centrum van Utrecht.

De Muzikale Tour d'amour staat helemaal in het teken van liefdesliedjes. Luister samen naar de meest romantische nummers, zoals ‘All you need is love’ van The Beatles op het grote kermisorgel De Schuyt, ‘My girl’ van The Temptations op het dansorgel De Mortier en zing mee met een passievolle smartlap. De Tour d’amour start vrijdag, zaterdag en zondag elk uur op het halve uur.

Speciale actie in Museumcafé Klok
Om het romantische bezoek aan Museum Speelklok compleet te maken, geniet men in Museumcafé Klok van een speciale Valentijnsdeal. Voor een klein prijsje kunnen bezoekers een heerlijk glaasje bubbels toevoegen aan hun lunch! Neem je liefje mee voor een lekker hapje en verover hem of haar met een sprankelend glaasje champagne erbij. Zo maakt iedereen het hartstochtelijke bezoek aan Museum Speelklok nog een tikkeltje romantischer.

Locatie: Steenweg 6, 3511 JP, Utrecht
Data: 14 t/m 16 februari 2020
Toegang: voor toegangsprijzen zie www.museumspeelklok.nl