Kerken Kijken _ door Nina Slagmolen 2019-45

Agenda

Kerken Luisteren presenteert: Luuk Lenders in de Geertekerk

25 augustus 2021

In deze vierde editie van Kerken Luisteren ligt de focus op talentontwikkeling. Vanaf 28 juli kun je vijf weken lang iedere woensdag en één vrijdag een gratis lunchconcert bijwonen. Na afloop vragen wij je een (vrijwillige) bijdrage die rechtstreeks naar de muzikanten gaat.

 

- UITVERKOCHT -

Luuk Lenders, Maryana Golovchenko en Mayumi Malotaux

Luuk Lenders staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten, accordeon, voetenpercussie, mini-mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd. Zijn concerten zijn avontuurlijk en virtuoos, ontroerend en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht.

Voor dit concert brengt Luuk twee gastzangeressen mee: Maryana Golovchenko (NL / Oekraïne) en Mayumi Malotaux (NL / Japan). Maryana is een collaborateur in hart en nieren en draagt haar Oekraïense roots een warm hart toe. Mayumi zal met haar prachtige stem een stukje wonderschoon Japan in de Geertekerk loslaten. Dit concert wordt de eerste keer dat Luuk samen met Maryana het podium deelt en de tweede keer met Mayumi. Kom deze unieke muzikale ontmoeting ervaren en laat u verrassen. Dat zullen wij ook doen!


Locatie:
Geertekerk, Geertekerkhof 22, Utrecht
Tijd: het concert start om 13.15 uur en duurt tot 14.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
Uitvoerenden:
Luuk Lenders (div. instrumenten zoals fluiten, accordeon en voetenpercussie) met Maryana Golovchenko (zang) en Mayumi Malotaux (zang)
Genre: Volksmuziek met Oekraïense en Japanse invloeden
Reserveren: klik hier of ga naar https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kerken-luisteren-luuk-lenders-met-maryana-golovchenko-en-mayumi-16316288357

 

Voor alle concerten geldt:
- Toegang gratis. Een gift na afloop wordt op prijs gesteld.
- Reserveren is verplicht. Dit kan van tevoren of ter plekke (vol = vol).
- I.v.m. de corona-maatregelen geldt een maximum aantal bezoekers, die varieert per kerk
- Kom niet naar een concert als je verkoudheidsklachten en/of verhoging hebt.
- Wijzigingen onder voorbehoud i.v.m. onvoorziene omstandigheden. Kijk voor de meest actuele informatie op: www.kerkenkijken.nl.